Byråar

Laddar...

Artiklar 1-15 av 32

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Understel til Brick box (stor model)
 • Brick box lådsektion (opalgrön front) 90x22,5x45 cm
 • Upphängningsset till BRICK BOX-moduler
 • Brick box lådsektion (hvit front) 45 x 22,5 x 45 cm
 • Brick box lådsektion (hvit front) 90x22,5x45 cm
 • Brick box lådsektion (hvit front) 30 x 22,5 x 45 cm
 • Brick box skuffesektion (hvid front) 60x22,5x45 cm
 • Brick box lådsektion (björk front) 60 x 22,5 x 45 cm
 • Brick Box-sockel 60 cm
  Brick Box-sockel 60 cm
  219,00  SEK
 • Brick Box-lådsektion 30 x 22,5 x 45 cm
 • Brick Box-lådsektion 45 x 22,5 x 45 cm
 • Brick Box-lådsektion 90 x 22,5 x 45 cm
 • Artiklar 1-15 av 32

  Sida
  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Byråar för alla uppgifter

  Byråar och hurtsar har viktiga och praktiska funktioner i hemmet. De har också en viktig estetisk roll i ditt hems inredning.

  På Trævarefabrikernes Udsalg har vi både traditionella byråar och byråar som kan sättas ihop med hjälp av lådsektioner i Brick Box-systemet. Se vårt urval och visualisera dina behov.

  Vad du kan ha i en byrå

  Egentligen finns det ingen annan begränsning än storleken. Det som får plats i lådan kan självklart placeras där.

  Vissa använder byrålådor som förvaringsplats för saker de inte vet var de annars skulle göra av. Det är saker som du inte behöver just nu, men som kan komma till användning vid ett senare tillfälle. Laddningskablar till mobiler, kameror och andra enheter är ett exempel. En låda som är avsedd endast för laddningskablarna sparar dig en massa besvär med att leta igenom hela huset.

  Vi ska inte heller förglömma strumplådan. Det finns inga garantier för att sockor i samma färg inte skiljs åt, men om du följer dem hela vägen från torktumlaren till byrålådan minskar risken.

  Det är viktigt att du har ett system som fungerar för dig. Byrån ska komplettera skåp och hyllor på ett lämpligt sätt, och så att du alltid vet vad du har i lådan.

  Traditionella byråar i furu

  Nämnde vi att en byrå bör vara fin att se på? Det är där furuträet kommer in i bilden. Trä är det naturliga möbelmaterialet i skandinaviska hem. Furu är ett stycke skandinavisk natur du tar med dig in i huset.

  Det fungerar fint tillsammans med andra trämöbler du har, och klarar sig samtidigt utmärkt för sig själv. Furubyrån är traditionell och samtidigt modern.

  Den är lätt att rengöra. Du torkar av den med en trasa. Du kan också svepa över den med dammsugaren. Se för övrigt vår anvisning för behandling av trävaror.

  Byrån som sängbord

  Ett sängbord är en praktisk möbel du har bredvid sängen. Det fungerar som ett avställningsyta för en lampa, läsglasögon, boken du håller på att läsa, telefonen på laddning och ett glas vatten. Blev det plötsligt lite mycket att hålla reda på?

  Sängbordet kan därför gärna ha formen av en smal byrå. Med mer än en låda kan du förvara alla saker du behöver i samband med dagens början och slut.

  Om du har en byrå nära dig, kan du behålla kontrollen över allt som ska göras mellan det att du lämnar sovrummet tills du återvänder. Du sätter dig upp från liggande ställning, gör det du behöver med innehållet i byrån och är redo att ta världen med storm.

  Byrå med Brick Box-lådsektion

  Brick Box-systemet är vår egen lilla byggsats. Det gör att du kan sätta ihop sektioner till bokhyllor, hyllor och byråar efter egen smak.

  Här ingår flera lådsektioner som alltså utmärkt väl kan förvandlas till byråar.

  Då köper du köper lådorna separat och sätter ihop en byrå med sockel eller underrede. Det gör att du kan skräddarsy byrån enligt dina önskemål. Storleken avgör du utifrån de valmöjligheter vi har när det gäller lådstorlek. Antal lådor och underreden motsvarar önskad höjd.

  Lådorna levereras från Trævarefabrikernes Udsalg med hylla och låda. Du monterar front och lådskenor, och sätter ihop den slutgiltiga byrån.

  Med detta system kan du göra dina egna flexibla möbellösningar. En byrå till barnrummet, en sängbordslösning eller ett strumparkiv.

  Den här byrån kan du också sitta på. Lägg på ett par dynor så har du en bänk eller soffa. Vi har dynor som passar. Då sparar du utrymme i barnrummet. Alla leksaker kan snabbt läggas i lådorna när det behövs lite ordning. En praktisk sittbänk i hallen är också lätt att åstadkomma. Det är nämligen skönt att ha något att sitta på när du tar på dig skorna.

  Brick Box-sektionerna levereras i björkplywood. De är lätta att anpassa till ditt övriga möblemang. Lådorna öppnas med en liten puff framtill. Då fjädrar de ut.

  Brick Box-modulerna är specialkonstruerade för Trævarefabikernes Udsalg av Lars G. Bennetzen. Se hela vårt sortiment av Brick Box-moduler här och få inspiration till hur du kan använda dem.

  Byrån skickas hem till dig

  Du beställer enkelt din önskade byrålösning på vår hemsida. Vi tar hand om din beställning direkt och skickar den från vårt huvudlager. Du får hem den till dörren med Bring.

  Du behöver bara kontrollera att försändelsen inte har blivit skadad på vägen innan du börjar sätta ihop den till din favoritbyrå. Om du har reklamationer eller vill använda dig av ångerrätten, är det bäst att göra det direkt. Vi har 14 dagars ångerrätt på onlineköp.

  Men titta gärna om du inte behöver andra trävaror i vårt utbud när du ändå beställer. Vi har trä till alla rum och trädgården också!