KUBIK Målade Hyllor

Laddar...

9 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • KUBIK Color, hel bokhylla – 4 fack
  KUBIK Color, hel bokhylla – 4 fack
  As low as 2209,00  SEK
 • KUBIK Color, hel bokhylla – 6 fack
  KUBIK Color, hel bokhylla – 6 fack
  As low as 2545,00  SEK
 • KUBIK Color, hel bokhylla – 3 fack
  KUBIK Color, hel bokhylla – 3 fack
  As low as 3059,00  SEK
 • KUBIK Color, halv bokhylla – 1 fack
  KUBIK Color, halv bokhylla – 1 fack
  As low as 1529,00  SEK
 • KUBIK Color, halv bokhylla – 2 fack
  KUBIK Color, halv bokhylla – 2 fack
  As low as 1699,00  SEK
 • KUBIK Color, halv bokhylla – 3 fack
  KUBIK Color, halv bokhylla – 3 fack
  As low as 1865,00  SEK
 • KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 fack
  KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 fack
  As low as 1019,00  SEK
 • KUBIK Color, kvarts bokhylla – 2 fack
  KUBIK Color, kvarts bokhylla – 2 fack
  As low as 1189,00  SEK
 • KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 låda
 • 9 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  KUBIK-hyllor i färg

  Alla behöver massor av utrymme för att förvara saker och ting, på hyllor, i lådor, bakom dörrar, i skåp – eller framme, så att man kan se dem. KUBIK är ett hyllsystem som kan lösa alla förvaringsbehov, både idag, imorgon och i framtiden. KUBIK är skapad så att du kan sätta upp, bygga ut och bygga om i det oändliga. På Trævarefabrikernes Udsalg vågar vi utropa våra KUBIK-hyllor till en av Danmarks absolut mest populära förvaringsmöbler. Förhållandet mellan funktion, material, hantverksmässigt utförande och inte minst priset på KUBIK-hyllan är helt avgörande för att fler och fler väljer KUBIK.

  Här kan du se produktionen av en KUBIK-hylla, från starten tills dess att den levereras hem till en av våra många kunder.

  KUBIK-serien är utformad så att den med fördel kan användas i ALLA rum i huset och på företaget. Både till praktisk förvaring och dekoration. Du kan också blanda färger och träslag, allt efter vad som passar hemma hos dig. Du kan till exempel med fördel montera vita dörrar på KUBIK björk, och det är trenden just nu. Mixa och matcha.

  Blanda färger

  KUBIK Color är helt suverän för att sätta lite färg på inredningen. De finns i hela 11 olika standardfärger, från de elegant och dämpade svarta och vita till de verkligt färgstrålande ”pangfärgerna” orange och grönt. Eller vår nya opalgröna färg, som passar fint till den ljusa skandinaviska stilen vi tycker så mycket om. Du kan sätta ihop modulerna precis som du vill och få exakt det uttrycket i inredningen du vill ha. Vill du ha en speciell färg som ska passa ihop med dina andra möbler, går det också – hör mer i någon av våra butiker.

  Som en nyhet har vi utvecklat en app till vår KUBIK-hyllor. I den här appen kan du sätta ihop/designa en hyllvägg enligt egna önskemål. Du drar helt enkelt in KUBIK-hyllor till en virtuell vägg. Du kan välja träslag, färg och djup på hylldelarna, och därefter bygger du på med tillbehör till din hylla. Det kan vara extra hyllplan i hyllan, eller dörrar och lådsektioner. Den är lätt och användarvänlig. Du hittar appen i Google Play (Android) eller App Store (för iOS). Och för dig som inte använder surfplatta och smarttelefon och inte heller vill använda datorn har vi tagit fram en skrivbordsversion.

  Vi är stolta över våra KUBIK Color-hyllor och de många kombinationsmöjligheterna de bjuder på. Det är härligt att kunna tillgodose kundernas önskemål om många färgvarianter. Dessutom sätter vi vår ära i att kunna erbjuda våra kunder råd och vägledning om våra produkter. Så var inte rädd för att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp med att välja rätt hylla. Vi står redo i 10 butiker över hela Danmark, och naturligtvis kan du också ringa eller skriva till oss. Mycket nöje med din KUBIK-hylla.