hyllor

Laddar...

Artiklar 1-15 av 159

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • KUBIK Color, hel bokhylla – 4 fack
  KUBIK Color, hel bokhylla – 4 fack
  As low as 2209,00  SEK
 • KUBIK Color, hel bokhylla – 6 fack
  KUBIK Color, hel bokhylla – 6 fack
  As low as 2545,00  SEK
 • KUBIK Color, hel bokhylla – 3 fack
  KUBIK Color, hel bokhylla – 3 fack
  As low as 3059,00  SEK
 • KUBIK Color, halv bokhylla – 1 fack
  KUBIK Color, halv bokhylla – 1 fack
  As low as 1529,00  SEK
 • KUBIK Color, halv bokhylla – 2 fack
  KUBIK Color, halv bokhylla – 2 fack
  As low as 1699,00  SEK
 • KUBIK Color, halv bokhylla – 3 fack
  KUBIK Color, halv bokhylla – 3 fack
  As low as 1865,00  SEK
 • KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 fack
  KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 fack
  As low as 1019,00  SEK
 • KUBIK Color, kvarts bokhylla – 2 fack
  KUBIK Color, kvarts bokhylla – 2 fack
  As low as 1189,00  SEK
 • KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 låda
 • 5 x hyllmoduler av björkplywood
 • Hög box i svart PU-läder.
 • Ben till byrå
  Ben till byrå
  45,00  SEK
 • Bokhylla 34 x 15 x 24 cm
 • A4-låda 33 x 33 x 24 cm, 5 fack
 • Bokhylla 45 x 30 x 19 cm, med 1 fack
 • Artiklar 1-15 av 159

  Sida
  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Hyllor

  Hyllor är en viktig del av ditt hem. En kal vägg symboliserar tomhet. Där det inte finns några fönster eller andra möbler fyller hyllan det tomrummet. Dessutom har du möjlighet att förbättra det estetiska uttrycket ytterligare genom kreativ användning av bokhyllorna.

  Trævarefabrikernes Udsalg har vackra och anpassningsbara hyllsystem som kan sättas upp i alla rum. Titta igenom våra modeller och tänk i de fyra dimensionerna höjd, bredd, djup och med färg som den fjärde. Du har otaliga möjligheter med dessa produkter från oss:

  • - Kubik-hyllor
  • - Bokhyllor
  • - Flash-hyllor
  • - Andra tillbehör till hyllor
  • - Trähyllor med både klassisk och modern design

  Trævarefabrikernes urval består av både klassiska och moderna hyllsystem för hemmet, och har hyllor i trä till alla rum: kök, vardagsrum, sovrum och barnrum. Du bestämmer själv var din nya hylla passar bäst. De många hyllorna i trä har alla sina egenskaper och kvaliteter, men gemensamt för alla är den övergripande kvaliteten. Trævarefabriken sätter i ära att bara skapa de bästa träförvaringslösningarna till dig och ditt hem, och ser helst att alla möbler inbjuder till kreativa lösningar så att du får många användningsmöjligheter i en möbel.

  Få allt på rätt hylla

  Bland våra många kvalitetshyllor hittar du både hyllor i trä från Paris, KUBIK samt de alltid populära ABC-hyllorna. Bokhyllorna är olika i uttryck och stil. Ta till exempel ABC-hyllornas slanka linjer, som skiljer sig från KUBIK-hyllornas släta ytor. På så sätt garanterar vi att du kan hitta en trähylla i din smak, och som fyller dina förvaringsbehov i rummet.

  Trots att hyllorna har många olikheter hålls allesammans ihop av vårt mantra om kvalitet, funktionalitet och naturligtvis när det gäller bärande möbler till ditt hem, stabilitet. Genom att vi säkerställer att alla våra möbler lever upp till våra krav, ser vi till att du kan välja utan att behöva ta praktiska hänsyn. Om du ändå inte kan välja mellan de olika lösningarna har många av hyllorna också en stor kombinationspotential. Välj till exempel två olika bokhyllor i samma träslag, så får du både liv och dynamik i möbeln, samtidigt som träet håller en röd tråd i din önskade stil.

  Många av våra hyllsystem kan också byggas ut med tillbehör som askar, lådor och dörrar. Både när det gäller förbehandlade och obehandlade hyllor kan vi ge dig råd om hur du bäst kan behandla dina hyllor framöver. Det gäller både för rengöring och om du till exempel skulle få lust att måla hyllan. Vi ger dig råd och vägledning så att du tryggt kan fatta ett beslut

  En hylla till vardagsrummet

  Bostadens främsta gemensamma uppehållsrum och platsen där man tar emot gäster bör naturligtvis vara fläckfritt och inbjudande. En välorganiserad hylla är ett fint blickfång. Detta gäller oavsett om du tycker om moderna och minimalistiska lösningar eller om du gillar att fylla upp med detaljer och spännande färger.

  För en enkel eller spartansk möblering ger det god effekt med en lång hylla och ett föremål placerat strategiskt i centrum med gott om utrymme på båda sidor. Det kan vara en vas eller annat prydnadsföremål.

  I den motsatta änden av skalan kan hyllan fyllas till bräden med saker och ting du har köpt både hemma och utomlands. Hyllorna kan ses som en presentation av resor du har varit på, med souvenirer och andra dekorativa föremål. Det är aldrig tråkigt att besöka en person med en välfylld bokhylla.

  Böcker är för övrigt några av bokhyllans bästa vänner. Här kan man sätta in uppslagsverk i hyllor med passande storlek. Kom ihåg att det ofta är fint med lite extra utrymme runtomkring. Om du vill att urvalet ska visa upp dina intressen, passar det bäst med en bokhylla till de historiska biografierna, deckarna eller de gamla bokklubbsböckerna. När du är i köket och sätter på kaffet kan dina besökare släntra bort till bokhyllan och lära känna dig bättre genom att se vilka böcker du gillar.

  Hyllor till barnens rum

  Här kan det vara svårt att säga något generellt eftersom det handlar om människor som utvecklas snabbt. Ändå vill vi påstå att alla personer mellan 1 och 18 år har glädje och nytta av en hylla.

  Under det första levnadsåret kanske det är föräldrarnas behov av ordning som gäller. Allt behöver inte läggas tillbaka i lådor efter lekarna. Saker som används regelbundet eller speciellt populära leksaker bör inte ligga i botten av en låda eller längst in i ett skåp. Då vet man att det mesta av innehållet snart kommer att ligga spritt över hela golvet när du har hittat det du letade efter. Om saker finns lätt tillgängliga i bokhyllan är det självklart lätt att de hittar tillbaka igen.

  Om en sådan känsla för ordning inpräntas från början kan det växande barnet snart självt ta ansvar för hyllan och dess innehåll. Ta gärna en bild av hyllans innehåll varje år så dokumenterar du uppväxten med dess skiftande intressen.

  Hyllor på kontoret, i tv-rummet och hallen

  Användningen av bokhyllor är naturligtvis inte begränsad till ovanstående tillfällen.

  Om du har ett hemmakontor eller en annan arbetsplats i hemmet behöver du garanterat lätt tillgång till dokument, pärmar, dina räkenskaper eller vad annat du kan behöva.

  Om du har ett tv-rum eller en hemmabio är det praktiskt att ha någonstans att lägga apparater som dvd-spelare, spelkonsoler med mera. Dessutom behöver du ju en plats för din dvd-samling.

  En korridor kan ofta bli lite tråkig. Om den är tillräcklig bred kan du sätta upp en hylla. Den livar upp och du har säkert något du kan fylla den med.

  Komponera hyllsystemet själv

  Med bokhyllor och Kubik-hyllor i trä från Trævarefabrikernes Udsalg får du hyllorna som du vill ha dem och så att de uppfyller dina behov. Välj bokhyllor, hyllplan, dörrar och lådor i det format, material eller den färg som passar dig bäst.

  Hyllorna är naturligtvis i äkta trä, och du väljer själv vilket träslag. Alternativen är björk, ek, furu eller MDF. Släpp in de skandinaviska skogarna i vardagsrummet och fyll det med möbler av naturliga och miljövänliga material.

  Men hyllorna kan också vara i färg. Och du väljer vilken. Bland vår hyllor i färg hittar du alla regnbågens nyanser. Kolla in kontrasten till väggfärgen och hitta den färgbokhylla som passar bäst in. Du kan också kombinera olika färger. Detta kanske passar särskilt bra i barnrummet, men kan också fungera fint på andra ställen för den som har känslan för och förmågan att möblera med smakfulla färger.

  För övrigt hittar du det du behöver bland våra hylltillbehör, till exempel socklar, dörrhandtag, möbelben, glashyllor och mycket mer. Saknar du något är det bara att ta kontakt med oss så kanske vi hittar det.