Kontor och hobby

Laddar...

Artiklar 1-15 av 146

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Gymnastikringar med upphängning
 • BRICK TABLE 90x45x72 cm
  BRICK TABLE 90x45x72 cm
  4249,00  SEK
 • BRICK bord (TOP) 90 x 45 x 9 cm
 • Stort staffli i bok
  Stort staffli i bok
  699,00  SEK
 • Årskalender i svart MDF med knoppar av ek
 • Lyxigt staffli i bok med 3 ben
 • Bordsstaffli
  Bordsstaffli
  289,00  SEK
 • Julgran (ek) – H10 cm (liten)
 • Julgran (ek) – H14 cm (mellan)
 • Julgran (ek) – H18,5 cm (mellan)
 • LYSGLIMT lampa i laserskuren furu
 • Dammvippa L27 cm.
  Dammvippa L27 cm.
  255,00  SEK
 • Sopskyffel/borste
  Sopskyffel/borste
  425,00  SEK
 • Anslagstavla 60 x 90 cm, kork
 • Affischhängare – litet set till A4-affischer
 • Artiklar 1-15 av 146

  Sida
  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Stort utbud av unika kontors- och hobbysaker

  Trä är inte bara ett fantastiskt material att designa och utforma viktiga möbler med. Det är också perfekt när det gäller de små sakerna som gör ditt hem till ett riktigt hem. Som till exempel kontors- och hobbyartiklar. Därför har Trævarefabrikernes Udsalg samlat ett exklusivt urval av både användbara och dekorativa element till din inredning – och här speciellt för ditt kontor. Vi har allt från skrivbord till stolar, skrivbordselement, brevkorgar, tidskriftssamlare, cd- och dvd-förvaring, vinhyllor, bokstöd, syskrin, askar, skrin, bokhyllor, ölbackar, bokställ. Allt du kan önska dig för kontoret eller hobbyrummet.

  Kontors- och hobbyartiklar i trä

  Här hittar du hobbyartiklar i trä som gör det lätt att införliva din hobby i inredningen. Allt ett målarhjärta kan begära av stafflin i olika versioner, för både barn och vuxna. Och tillbehör till dessa, som till exempel praktiska färgmugghållare, extra plattor till papper och mycket mer. De stora multifunktionella ölbackarna i obehandlad furu gör det lätt att städa upp efter sig. Ölbackarna finns i set med flera backar, så det är lätt att organisera alla dina saker. Alternativet till ölbackar är våra staplingsbara lådor där du enkelt kan sortera dina hobbysaker i olika lådor.

  Som samordnare i ett hem eller på kontoret räcker det inte att ha en plats att lägga sina saker. Det finns också ett behov av ett ställe att placera sina tankar och anteckningar, som ska delas med andra. Anslagstavlor är som skapade för det ändamålet, och du kan få dem som tavlor eller whiteboard som du lätt kan skriva dina anteckningar på, och ta bort dem lika lätt när uppgiften är slutförd. Kork- och magnettavlor gör att du kan sätta upp kom-ihåg-lappar och annat som kan städas undan, och det hjälper mot oöverskådliga buntar med kom-ihåg-lappar och liknande på köks- eller skrivbordet.

  Kontors- och hobbyartiklar till alla dina uppgifter och intressen

  Bokstöd, läsplattor och anslagstavla. Kontorsartiklar med ett tydligt ändamål i snygg design, som gör det lätt att inreda ett funktionellt och trivsamt kontor. Kontorsartiklarna skapar enkel struktur som gör vardagen lite mer översiktlig. Ibland är det skönt att kunna skämma bort sig själv och omgivningen med vacker design, bara för designens skull.

  Därför har Trævarefabrikernes Udsalg samlat ett stort sortiment av Kay Bojesens populära och tidlösa träfigurer av olika slag. Här kan du antingen välja dina favoritdjur eller ditt favoritträslag – urvalet omfattar allt från taxen i vacker valnöt till fåglarna i kombinerad ek. Oavsett om du är ute efter kvalitetsprydnader till kontoret, hemmet eller barnrummet hittar du just det som bäst passar din stil.

  Dessutom har vi på Trævarefabrikernes Udsalg designat en vacker almanacka i kvalitetsmaterial med snygga knoppar i massiv ek. Och siffror/veckodagar tillverkade i plast. Använd almanackan gång på gång, och håll på sätt ordning på årets gång.

  Precis på samma sätt som vuxna vill skapa en mysig och inbjudande atmosfär omkring sig vill barn också det. Kastlådor blir aldrig omoderna när det handlar om att helt enkelt sätta en personlig prägel på inredningen. Kastlådorna är ett fantastiskt sätt för barnet att få lov att organisera och visa upp sina favoritleksaker.

  Vi önskar dig mycket nöje med inredningen av ditt kontors- och hobbyrum.