CD & DVD Forvaring

Laddar...

11 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • DVD holder
  DVD holder
  615,00  SEK
 • CD holder i birk
  CD holder i birk
  615,00  SEK
 • CD Holder
  CD Holder
  475,00  SEK
 • DVD-hållare
  DVD-hållare
  475,00  SEK
 • CD-holder i birk
  CD-holder i birk
  475,00  SEK
 • Videokassetthållare
  Videokassetthållare
  615,00  SEK
 • CD-hållare i björkplywood.
 • KUBIK TV-bord/vagn
  KUBIK TV-bord/vagn
  2729,00  SEK
 • Stereo/Videobänk/rullbord – 2 fack, B60 cm.
 • Stereo/Videobänk/rullbord – 2 fack, B80 cm.
 • Stereo/Videobänk/rullbord – 1 fack B80 cm.
 • 11 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Cd- och dvd-förvaring i hög kvalitet och snygg design

  Det kan vara svårt att hitta förvaringslösningar som har en perfekt praktisk funktion utan att kompromissa med designen. Ofta prioriteras det ena på bekostnad av det andra, och man måste välja mellan funktion och visuellt uttryck. Trævarefabrikernes cd- och dvd-förvaring kännetecknas av att man slår en bro mellan de här två kvaliteterna. Robust och genomtänkt design, i vackra träslag och raka linjer.

  Få ordning på din cd- och dvd-förvaring

  En av de många saker man behöver hålla ordning på i hemmet är cd- och dvd-samlingar som med åren växer sig större och större. Även om dvd- och cd-eran närmar sig sitt slut så har just de här samlingarna en speciell plats i inredningen, men samtidigt en olycklig tendens att skapa oordning – stora samlingar kräver system och enkelhet, så att det är lätt att se exakt vad som hör till vad. Cd-förvaringen kan därför med fördel hållas i så enkla ramar som möjligt. De snygga, fristående cd- och dvd-hållarna i ljusa träslag som bok och björk passar därför perfekt för ändamålet – här blir cd- och dvd-skivorna snyggt inramade av träet och kommer därför till sin rätt i rummet.

  Stilrena och lättkombinerade cd- och dvd-hållare

  Mängden cd- och dvd-skivor varierar från hem till hem, och därför måste det naturligtvis finnas en förvaringslösning för alla. Både rektangulära hyllor med en enkel rad förvaringsutrymmen, och kvadratiska hyllor med flera fack är perfekta att både staplas och hängas upp.

  De kan kombineras utifrån rummets storlek och den övriga inredningen. Alla de använda träslagen är utvalda efter sin förmåga att anpassa sig till det rum de ska utsmycka – de ljusa färgerna i både björk, bok och furu ger utrymme för att välja antingen en klassisk naturlig stil, eller kan kombineras med starka färger som skapar vackra kontraster i inredningen. De har alla potential att skapa ett individuellt uttryck med otaliga kombinationsmöjligheter. De stabila konstruktionerna ger också rika möjligheter till att förändra funktionen, så att hyllorna också kan användas till annat än cd- och dvd-förvaring.

  Hitta även tv-möbler i samma stil

  I samma genre hittar du också stereo- och videobänkar, eller tv-möbler som de kallas i dag. Här kan du välja material till din tv-hörna så att inredningen passar ihop och skapar en både genomtänkt och genomförd stil. Tv-möblerna är naturligtvis utrustade med hjul, så att de kan rullas och vridas till det läge som passar bäst för ögonblicket.

  Med Trævarefabrikernes Udsalg sitter du sällan fast i en funktion eftersom många av möblerna har otaliga funktioner – därför kan din möbel hänga med i tiden och trenderna. Och du kan själv bestämma hur den ska användas.