KUBIK Hyllor Tillbehör

Laddar...

Artiklar 1-15 av 115

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-15 av 115

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

KUBIK-hylltillbehör ger fler kombinationsmöjligheter

KUBIK-hyllornas tidlösa design ger den obegränsade livslängd som kännetecknar gott hantverk. Vi tycker naturligtvis att du ska ha möjlighet att utnyttja KUBIK-hyllans hela potential och har därför ett välsorterat urval av tillbehör till din KUBIK-hylla. Hyllorna som finns i flera olika träslag – furu, björk eller ek – förtjänar en fin plats i hemmet för att komma till sin rätt. KUBIK-hyllorna finns även i obehandlad MDF – i första hand för efterbehandling. Men du kan också bara välja att lackera den för att behålla MDF-looken. Skapa enkelt mer unika lösningar med KUBIK-hylltillbehör.

Du skapar lätt unika lösningar genom att välja till exempel någon av de snygga PU-läderboxarna till dina hyllor. De ger ett överskådligt förvaringsutrymme i bokhyllan som är lätt att organisera eftersom hela boxen kan tas ut. På så sätt kan du gömma undan allt krimskrams och stök. KUBIK-boxarna finns i mått som passar perfekt till måtten i din bokhylla och finns i nio olika färger, från klara primärfärger som röd, gul och blå till en glad orange eller chic lila.

Naturligtvis finns boxarna också i svart eller vitt för ett mer minimalistiskt uttryck. Det är lätt att sätta sin individuella prägel på sin hylla genom att välja en färg som skapar en röd tråd tillsammans med resten av inredningen, eller kanske skapar kontraster i ett i övrigt anonymt rum. KUBIK-boxarna har alla praktiska integrerade handtag, så de är lätta att dra ut när du ska använda innehållet. Detsamma gäller KUBIK-lådor till de lägre hyllsatserna, som i likhet med KUBIK-boxarna finns i flera snygga färger. Öka din hyllas funktionalitet med KUBIK-tillbehör

KUBIK-tillbehören omfattar inte bara tillbehör som ger din inredning en extra visuell dimension, utan som också ökar din komfort. Lyft till exempel upp din hylla med smarta ben så att du lätt kan städa under den, eller montera hjul så att den placeras precis där den får plats. Hjulen finns både med och utan broms, alltefter vad du behöver. Om det finns barn i familjen, är det en bra idé att låsa hjulen för säkerhets skull.

KUBIK-hyllorna kan monteras med skåpdörrar och därför har vi ett fint, stort urval av handtag till dina dörrar. Vissa butiker har flera handtag än de som visas här i nätbutiken. Det är ofta i de små detaljerna glädjen med inredning ligger, och därför ska man inte förbise dem. KUBIK-handtag är tillverkade med sinne för ergonomi och med en vacker finish. De cylinderformade handtagen är utformade med ett fingergrepp som gör dem lätta att få tag runt för både små och stora personer. KUBIK-handtagen finns både i vacker glansig och vacker matt aluminium. Alternativt har vi flera fina knopphandtag som också ger både glas- och trädörrarna ett bra grepp. Våra handtag i ek är relativt nya, och passar otroligt fint till alla färgade KUBIK-hyllor. Kort sagt har vi försökt oss på att ge dig alla förutsättningar för att hitta precis de tillbehör du behöver för att sätta ihop din möbel på ett individuellt sätt, så att du kan fokusera på vad du vill ha i ditt hem utan att behöva kompromissa.