Bänkskivor och tillbehör

Laddar...

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Bordsben av massiv ek H73 cm.
 • STICKS underrede till bordsskiva (vit)
 • STICKS underrede till bordsskiva (svart)
 • Stödben (massiv furu) H71 cm.
 • Benbock (H68–100 cm).
 • Benbock (furu H71 cm.)
  Benbock (furu H71 cm.)
  409,00  SEK
 • Benbock (furu H85 cm.)
  Benbock (furu H85 cm.)
  275,00  SEK
 • 7 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Bordsskivor och tillbehör till just dina behov

  Träbord har under de senaste åren upplevt en renässans och trä som ett naturligt element i inredningen vinner mer och mer mark. Hos Trævarefabrikernes Udsalg ser vi till att kvalitet och funktion går hand i hand, och därför fokuserar vi på behovet av kvalitet i bordsskivorna. Med ett brett utbud av både bordsskivor och underreden, garanterar vi att det går att utforma ett bord för varje smak och varje rum, så att alla kan få glädjen att ha vackra trämöbler i sitt hem.

  Våra bordsskivor ger unika bordslösningar

  Alla delar till ditt bord kan köpas separat, så du kan sätta ihop exakt det bord du vill ha – oavsett om bordet ska fungera som matbord, skrivbord, soffbord eller ha en helt annan funktion i ditt hem. Utbudet av tillbehör och material gör att du kan designa fritt från grunden.

  De stora och billiga bordsskivorna finns i flera varianter av storlek och träslag: från elegant björkplywood till rustik obehandlad furu, som ger rummet den yta som bäst passar i din inredning. De obehandlade bordsskivorna har bred potential när det gäller efterbehandling. Om du vill sätta en mer personlig prägel på ditt bord – erbjuder Trævarefabrikernes Udsalg sakkunnig vägledning kring träbehandling, och alla bordskivor är ordentligt förbehandlade.

  Hitta rätt ben till din bordsskiva

  Alla bordsskivor kan kombineras med en mängd olika bordsbenslösningar i trä, både permanent fästa eller justerbara underreden, som skapar förutsättningar för att få ett flexibelt bord med mångsidiga inredningsmöjligheter. De populära bockarna finns i varianter med bockar som kan ställas in i höjdled och klassiska vikbockar för de lättare bordsskivorna. Om du vill bryta av träet erbjuder Trævarefabrikernes Udsalg även eleganta pulverlackerade bordsunderreden av metall, som också köps separat och matchas med en handplockad bordsskiva.