Trälådor och Fanérlådor

Laddar...

Artiklar 1-15 av 68

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Låda (obehandlad fanér) 30 x 20 x 14 cm.
 • Ask (obehandlad fanér) 40 x 30 x 14 cm.
 • Ask (obehandlad fanér) 40 x 30 x 23 cm.
 • Låda (med lock) 30 x 20 x 12,5 cm.
 • Låda (med lock) 35 x 25 x 25 cm.
 • Smyckeskrin med spegel 24 x 21 x 8 cm.
 • Låda med lock 27 x 20 x 8,3 cm.
 • Låda med lock 20 x 15 x 6,5 cm.
 • Låda med lock 16,5 x 11 x 7,5 cm.
 • Låda med lock 14 x 14 x 4,5 cm.
 • Låda med lock 21 x 14 x 10 cm.
 • Låda med lock 16 x 16 x 16 cm.
 • Artiklar 1-15 av 68

  Sida
  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Smakfull förvaring med plywoodlådor

  Håll ordning på dina saker med superfunktionella lådor i ljus plywood. Plywoodlådorna är skapade för smakfull förvaring i alla husets rum, eftersom de många olika utformningarna gör att bara fantasin – och behovet – sätter gränser. De många varianterna inbjuder till kreativ inredning, och de stängda lådorna ger många möjligheter eftersom allt kan organiseras diskret. Särskilt på kontoret fungerar björklådorna bra eftersom det gör det enkelt att dela in papper i enkla kategorisystem. Du hittar också brevkorgar och tidskriftssamlare som skapar överskådlig ordning till vardags. Tidskriftssamlarna finns både som enstaka och i set, så det finns ingen anledning till oro för att alla papper ska växa till högar på skrivbordet.

  Alltid plywoodlådor av högsta kvalitet

  Boxarna är fingerfogade och är därför mycket stabila i sin konstruktion. Fingerfogningen ger en vacker finish som passar fint in med björkens ljusa yta. Träslaget björk är särskilt populärt i den nya skandinaviska stilen, där materialets naturliga renhet får lov att framträda.

  Dessutom är plywood lätt att bearbeta och det går att skapa vackra, exakta detaljer som utnyttjas i de höga, smala hyllorna med lådor i olika storlekar. Handtagen är diskret utskurna i fronten, för att inte bryta av ytan. Den dynamiska designen är både dekorativ och praktisk – ett genomgående drag hos många produkter i Trævarefabrikernes möbelsortiment.

  Skapa enkel systematisering med plywoodboxar

  Förvaringsboxarnas genomtänkta mått är direkt anpassade till förvaring av A4-format. Boxarna är perfekta som kontorsinventarier eftersom de är lätta att organisera och man därefter får en bra översikt över de stiligt arkiverade sakerna.

  De multifunktionella och kombinerade hyllorna ger ännu fler möjligheter eftersom förvaringen inte riktar sig mot en specifik funktion, utan låter det vara upp till dig vad som ska sparas i de överskådliga fackindelningarna. Flera av hyllorna är utan fötter och kan monters på hjul så att du får en mobil lösning. Alternativt kan förvaringslådorna hängas upp och skapa luft vid golvnivån.

  Få ordning på barnrummet med plywoodlådor

  Plywoodlådorna finns också som förvaringslådor för till exempel barnrummet. En rymlig, öppen modell som ger ditt barn möjlighet att inreda sitt rum och hålla ordning på leksakerna. De låga modellerna kan gömmas undan under sängen eller i skåpet, så att de inte är i vägen när de inte används. De kan användas för att dölja småsaker. De kan, på samma sätt som hyllorna, monteras på hjul, om de ska vara flyttbara och rullas runt i rummet.