KUBIK hyllor

Laddar...

Artiklar 1-15 av 133

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • KUBIK Color, hel bokhylla – 4 fack
  KUBIK Color, hel bokhylla – 4 fack
  Så lågt som 2295,00  SEK
 • Möbelben – obehandlad ek – H20 cm (1 st.)
 • Möbelben – målade svart – H20 cm (1 st.)
 • KUBIK glasdörr – stor (ram i ek)
 • KUBIK glasdörr – liten (ram i ek)
 • KUBIK Color, hel bokhylla – 6 fack
  KUBIK Color, hel bokhylla – 6 fack
  Så lågt som 2635,00  SEK
 • KUBIK Color, hel bokhylla – 3 fack
  KUBIK Color, hel bokhylla – 3 fack
  Så lågt som 3145,00  SEK
 • KUBIK Color, halv bokhylla – 1 fack
  KUBIK Color, halv bokhylla – 1 fack
  Så lågt som 1529,00  SEK
 • KUBIK Color, halv bokhylla – 2 fack
  KUBIK Color, halv bokhylla – 2 fack
  Så lågt som 1699,00  SEK
 • KUBIK Color, halv bokhylla – 3 fack
  KUBIK Color, halv bokhylla – 3 fack
  Så lågt som 1865,00  SEK
 • KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 fack
  KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 fack
  Så lågt som 1019,00  SEK
 • KUBIK Color, kvarts bokhylla – 2 fack
  KUBIK Color, kvarts bokhylla – 2 fack
  Så lågt som 1189,00  SEK
 • KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 låda
  KUBIK Color, kvarts bokhylla – 1 låda
  Så lågt som 1579,00  SEK
 • KUBIK trä, hel bokhylla med 4 fack
  KUBIK trä, hel bokhylla med 4 fack
  Så lågt som 1005,00  SEK
 • KUBIK trä, hel bokhylla med 6 fack
  KUBIK trä, hel bokhylla med 6 fack
  Så lågt som 1169,00  SEK
 • Artiklar 1-15 av 133

  Sida
  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  KUBIK-HYLLAN GER DIG FULL FÖRVARINGSFRIHET

  De flesta har huset fullt av saker som behöver bra förvaring. Traditionella hyllor är bra att ha, men blir fort utdaterade i det snabba tempo som ett hushåll med många unika personligheter utvecklas i. Här på Trævarefabrikernes Udsalg samarbetar vi med den kända möbelutvecklaren Kubik, som på ett elegant sätt breddar de möjligheter som en klassisk bokhylla ger.

  Bygg din drömhylla

  Kubik är en unikt hyllsystem som ger dig full frihet att sätta ihop exakt den hylla du drömmer om. Börja med en bokhylla och utvidga den med hyllplan och dörrar efter behov. Vill du ha lådor i vänstra hörnet och ett öppet utrymme till höger eller tvärtom? Det är bara fantasin som sätter gränser när det gäller en KUBIK-hylla.

  När du provar dig fram som möbelbyggare med praktiska KUBIK-komponenter är det två saker som kan vara smart att tänka på:

   

  Vad ska du förvara?

  Var ska hyllan stå?

  Vad ska du förvara?

   

  Generellt är det så att mindre föremål som pocketböcker eller cd-skivor gör sig bättre i hyllfack med begränsat djup och begränsad höjd. När de försvinner i djupet av en väldigt rymlig hylla blir de svårare att se och snabbt få tag på. Dessutom verkar det stora omgivande tomrummet störande när det till exempel kommer gäster på besök. Men oroa dig inte – med Kubik-systemet går det väldigt lätt att förminska en sektion genom montering av extra hyllplan.

  Höga föremål som lp-skivor pärmar och fotoalbum trivs bäst i rymliga hyllrummen, där de kan få sällskap av allt från krukväxter till diverse prydnadssaker. Är du en samlartyp så vet du att du aldrig kan få tillräckligt med utrymme! Om du planerar smart från början kan du undvika att ägna onödig tid till att bygga ut bokhyllan i framtiden.

  Var ska hyllan stå?

  Behovet av förvaring varierar naturligtvis från rum till rum. I barnrummet är det jättebra med hyllor som är låga och har lådor för legobitar och andra leksaker som barnet inte använder hela tiden men ändå lätt ska komma åt. En låg hyllösning gör också att överkanten med fördel kan användas som sängbord eller extra hylla.

  I vardagsrummet tycker många om att skapa stämning med vackra bokryggar på till exempel fotoalbum eller klassiska uppslagsverk. Imponera på dina gäster med vackra fotoböcker som du tar ner från en hög och elegant hyllösning medan brasan sprakar i bakgrunden! Tänk på att du alltid kan montera nya hyllsektioner om behovet uppstår.

  I tv-hörnan tycker många att det är skönt att ha en plats för filmer och fjärrkontroller. Här kan en bokhylla eller kanske till och med en vägghylla vara perfekt. När du väl har satt dig i soffan kommer du garanterat att uppskatta att ha både dvd:erna och godisskålen inom räckhåll.

  På kontoret och i verkstaden är det naturligtvis de praktiska lösningarna som räknas. Redskap och pärmar ska kunna tas fram och sättas tillbaka i ett nafs. På Trævarefabrikernes Udsalg har vi stor erfarenhet av förvaring, och det är bara att be om tips.

  Utöka möjligheterna med specialdesignade tillbehör

  De flesta låd- och hyllösningar kan enkelt monteras i önskad vägghöjd med en skruvmejsel. Om man har många tunga föremål att förvara kan det skapa extra trygghet att placera hyllan med kontakt till det stabiliserande golvet, antingen direkt på golvytan eller med hjälp av möbelben eller -hjul. Oavsett om målet är att skapa en elegant hylla till exotiska souvenirer över öppna spisen eller en rullande byrå till strumpor och underkläder kommer man långt med Kubik-tillbehör.

  Lådor och boxar i många färger ger dig garanterat elegant förvaring i alla tänkbara rum. Montera behagliga knopphandtag så att minstingen i familjen kan komma åt sina gosedjur.

  Kubik levererar också ett utmärkt skrivbord för vardagsbruk. Det matchar de övriga komponenterna i stil och passar till exempel perfekt för läxläsning.

  Det är modernt att samla på vin och vi på Trævarefabrikernes Udsalg hjälper dig gärna att få kontroll över flaskorna med de dyrbara dropparna. Därför säljer vi även sneda vinhyllor som enkelt kan sättas in i en vanlig Kubik-hylla. Ge din samling den inramning den förtjänar, i stugan eller vinkällaren. Det kommer också att dina gäster garanterat att uppskatta.

  Färger, färger, färger

  Ingen har sagt att ett hyllsystem måste vara naturfärgat eller vitt. Kubik-bokhyllorna finns i alla färger du kan drömma om, från behagligt havsblå till upplivande orange.