Fällbara bord

Laddar...

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Väggklaff, vit
  Väggklaff, vit
  1529,00  SEK
 • Väggklaff, svart
  Väggklaff, svart
  1529,00  SEK
 • Väggmonterad klaffbord (rundat) 60 x 45 cm.
 • Väggmonterat klaffbord 60 x 45 cm.
 • Väggmonterat klaffbord (rundat) 70 x 53 cm.
 • Väggmonterat klaffbord 70 x 53 cm.
 • Väggmonterat klaffbord (rundat) 70 x 70 cm.
 • Väggmonterat klaffbord 70 x 70 cm.
 • 8 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Klaffbord

  En klaffbord är lösningen när du har begränsat med utrymme. Där det tidigare inte fanns någonting, finns där plötsligt ett praktiskt matbord eller arbetsbord. Och när det inte används har du fri passage.

  Trævarefabrikernes Udsalg har klaffbord som utför dessa mirakel. Vi har väggmonterade klaffbord som sitter fast i väggen och vi har fällbara bord som kan stuvas undan.

  Om köket är litet passar det med ett klaffbord

  Många av oss har faser i livet där vi får finna oss i att bo trångt. I en liten lägenhet får man krasst prioritera mellan vilka möbler och föremål som kommer in. Minimalistiska lösningar med stora ytor är det knappast tal om.

  På många ställen är speciellt köket nedprioriterat. I enrumslägenheter finns det ibland inte ens ett separat kök. Men du behöver någonting för att förvara och laga maten. Vi pratar om ett kylskåp, åtminstone en liten kokplatta, en vask och köksskåp. Och du måste naturligtvis ha fri passage när du lagar mat eller hämtar saker.

  Sedan uppstår frågan: var ska jag äta? Vi ser framför oss den stressade studenten som stående tar något direkt från kylskåpet innan han eller hon går ut genom dörren för att ta tag i dagens uppgifter.

  Men så behöver det inte vara. Ett klaffbord och en vägg är allt du behöver. Då förvandlas den fria passagen till en mysig matplats där måltiden kan avnjutas under avslappnade förhållanden. Detsamma gäller naturligtvis när man har gäster. Det är tråkigt att behöva flytta sig till ett alldeles för litet soffbord när du äter.

  När du inte använder det, fäller du ner det och platsen kan användas till andra ändamål.

  Klaffborden är inte heller uteslutande hänvisade till köket. Det kan finnas många ställen i hemmet där det ibland skulle vara praktiskt med ett bord, utan att det behöver stå uppfällt hela tiden.

  När klaffbordet fälls ner finns det kvar en liten hylla. Den kan du också använda, till exempel genom att placera blommor på den.

  Alltid ett bord till hands

  En extra hopfällbart bord är naturligtvis bra att ha där det annars inte finns något bord. Det har också den fördelen att det är lätt att flytta. Det kan tas fram just när du behöver ett arbetsbord i garaget. När plötsligt vädret inbjuder till det, kan du bara fälla upp det som trädgårdsbord.

  När du inte behöver bordet är det lätt att fälla ihop det och ställa undan det tills nästa gång det kommer till användning.

  De väggmonterade klaffborden och de hopfällbara borden står först och främst för flexibilitet och funktionalitet. Om de är utförda i trä som till exempel obehandlad furu, ger de också ett fint visuellt uttryck och kan förenas med de flesta typer av interiörer.

  Om du söker vanliga matbord har vi ett stort urval. Vi har också andra bord och möbler, och allt är i huvudsak tillverkat i trä. Om du är förtjust i trä som material hittar du allt du kan önska dig hos Trævarefabrikernes Udsalg. Beställ idag. Vi levererar över hela Norge.