Hyllor

Laddar...

Artiklar 1-15 av 75

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Vägghylla tavelhylla björk L67 cm
 • Hylla i björkplywood 20 x 60 cm.
 • Hylla i björkplywood 30 x 60 cm.
 • Hylla i björkplywood 40 x 60 cm.
 • Hylla i björkplywood 20 x 90 cm.
 • Hylla i björkplywood 30 x 90 cm.
 • Hylla i björkplywood 40 x 90 cm.
 • KUBIK ek – vägghylla – liten
 • KUBIK ek – vägghylla – stor
 • Vägghylla tavelhylla (ek – L90 cm).
 • Vägghylla tavelhylla (ek – L120 cm).
 • Väggmonterade hyllfästen vit metall Höger
 • Väggmonterade hyllfästen vit metall Höger
 • Konsol i metall (Svart) 25 x 30 cm.
 • Konsol i metall (svart) 20 x 25 cm
 • Artiklar 1-15 av 75

  Sida
  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Hyllor med oändliga möjligheter

  På Trævarefabrikernes Udsalg hittar du ett stort sortiment av hyllor i trä till hela hemmet. Du kan välja allt från bokhyllor till lösa hyllor och konsoler, vilket ger oändliga möjligheter. Det gör att du kan sätta ihop hyllor för exakt dina behov, och skapa en enhetlig inredning i unik design. Du kan till exempel välja vår AnyWay-konsol i obehandlad furu och använda en limträhylla till den. Eller så kan du välja AnyWay-konsolen i svartbetsad furu, och välja en hylla i björkplywood med svart yta – och på så sätt få ett helt annat uttryck i ditt hem.

  Hitta hyllor som passar till alla rum

  Hyllor är en oumbärlig del av varje hem. Det finns hyllor i trä som kan fylla en funktion i alla hemmets rum: kök som badrum – praktiskt eller som dekoration. Ljust trä passar i alla rum eftersom den ljusa, naturliga ramen i stor utsträckning anpassar sig till resten av rummets inredning, och på så sätt inte tar fokus från det övriga möblemanget.

  Det betyder dock inte att hyllorna och konsolerna är anonyma, eftersom hyllorna i trä samtidigt framhävs av det de håller uppe – till exempel står det ljusa träet i vacker kontrast till ett färgstarkt urval av kryddor på den vackra våningsindelade kryddhyllan. Hyllorna finns med varierande antal hyllplan, så att de passar till både stort och smått – utöver det finns det inget som hindrar att man använder trähyllorna till en massa andra saker än kryddor. Variationerna i storlek och hyllbredd skapar många möjligheter.

  Ett bra sätt att utnyttja ditt utrymme optimalt är med smarta hörnhyllor, som binder ihop rummet fint – och särskilt i köket där det ofta behövs mer förvaringsplats. Hyllorna passar till kök i alla stilar, vare sig det du har ett minimalistiskt eller ett mer romantiskt franskt bondkök.

  Det går också att bygga upp en hel hyllväg med hjälp av hyllor och konsoler – idéerna är många, och det är helt upp till dig vad som passar in i ditt hem.

  Få koll på småsakerna i ditt hem med dekorativa trähyllor

  Möjligheten att få en personlig inredning uppstår naturligt när du väller hyllor som inte gömmer undan dina saker utan istället visar upp dem. Det kräver struktur och ordning för att uppnå den effekten.

  Tallrikshyllor ger en utmärkt möjlighet att visa fram din servis och på så sätt låta den ingå i inredningen – en trend som har fått fäste i den skandinaviska inredningen där det är fokus på unika detaljer i klassisk inramning. Den gammaldags tallrikshyllan är ett bra exempel på retrotrenden, där plast inte längre ska vara ett framträdande element utan i stor utsträckning ersättas av trä. Tallrikshyllorna kan också användas för förvaring av kokböcker eller tidskrifter.

  Köket är husets hjärta, där ska det finnas plats för det sociala livet, liksom för koncentration. Därför är valet av hyllor, bokhyllor, eller tallrikshyllor viktigt, så att de inte stjäl all uppmärksamhet i rummet. Det är ytterst individuellt från familj till familj vad som passar bäst in i inredningen. Och vi törs lova att vi har något för alla smaker, och till alla inredningsstilar.

  Prova till exempel våra hyllor för tidskriftssamlare eller för att lätt hålla ordning i barnrummet – låt de minsta ställa fram sina favoritsaker. De olika storlekarna ger en jättebra kombinationspotential.

  Hyllorna rengörs dessutom lätt med dammsugaren eller en fuktig trasa och kräver ingen speciell efterbehandling, så deras hållbarhet är obegränsad.