Förvaringslådor

Laddar...

Artiklar 1-15 av 48

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Finérkasse
  Finérkasse
  475,00  SEK
 • Plywoodbox
  Plywoodbox
  715,00  SEK
 • Plywoodbox
  Plywoodbox
  375,00  SEK
 • Finérkasse med 5 skuffer
 • Finérkasse med 3 skuffer
 • Finér-skuffeelement med 18 skuffer
 • Finérkasse
  Finérkasse
  445,00  SEK
 • Finérkasse med hjul (3 skuffer)
 • Finér-skuffeelement
  Finér-skuffeelement
  729,00  SEK
 • Plywoodbox
  Plywoodbox
  779,00  SEK
 • Plywoodbox
  Plywoodbox
  375,00  SEK
 • Plywoodbox
  Plywoodbox
  475,00  SEK
 • Finérkasse
  Finérkasse
  205,00  SEK
 • Brevkorg, stapelbar.
  Brevkorg, stapelbar.
  119,00  SEK
 • Tidskriftssamlare
  Tidskriftssamlare
  105,00  SEK
 • Artiklar 1-15 av 48

  Sida
  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Vackra och praktiska förvaringslådor

  Alla har ibland behov av att förvara diverse saker, men det kan ofta vara svårt att hitta en elegant förvaringslösning till små föremål – här är förvaringslådor en lysande lösning. Med förvaringslådor kan du dölja de saker som stökar till, samtidigt som det är lätt att hitta dem igen. Smart förvaring kan hjälpa dig att organisera saker som mössor och vantar i hallen, eller hålla reda på leksaker i barnrummet.

  Unik förvaring

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg hittar du ett brett utbud av vackra förvaringslådor för alla ändamål. Kännetecknet för lådorna är att de är tillverkade av vacker och ljus björkplywood som associerar till den skandinaviska inredningsstilen med särskilt fokus på att föra in naturens vackra material i hemmen. Lådor från Trævarefabrikernes Udsalg låter dig se träets subtila ådring och gör varje låda till något alldeles speciellt.

  Så här inreder du med förvaringslådor

  Förvaringslådor kan ofta vara stora och stökiga att se på – men så behöver det lyckligtvis inte vara. De ljusa och vackra förvaringslådorna smälter utan problem in i resten av din inredning. Det som är bra med att de är gjorda i trä är att de passar in i vilken inredningsstil som helst, oavsett om den är skandinavisk, bohemisk eller något helt annat – du kan också lätt måla lådorna så att du får precis det utseende du vill ha. Det finns också olika typer av förvaringslådor som alla ger olika och härliga möjligheter i inredningen.

  Stora och små förvaringslådor

  Små och stora lådor kan användas till det mesta. Behöver du ofta de saker som finns i lådorna? Då kan det vara en god idé att placera en enstaka eller två i en bokhylla eller på en hylla där de är lätta att få tag på. Har du valt stora förvaringslådor kan du med fördel placera lätta föremål på de andra hyllorna i bokhyllan för att undvika en alltför kompakt utseende. Om du istället har valt en mindre förvaringslåda, ungefär som en ask, kan du skapa ett elegant och modernt utseende genom att placera den lilla lådan på några fina coffee table-böcker eller tillsammans med gröna växter. Den friska gröna färgen på växter framhäver träets vackra färg och struktur.

  Extra stora förvaringslådor med lock

  Extra stora förvaringslådor med lock är perfekta att använda i barnrummet eller hallen. Lådornas storlek gör dem perfekta för golvförvaring, så att både stora och små lätt kan få tag på sakerna. Om du använder dessa förvaringslådor i hallen kan du med fördel lägga en mjuk och skön dyna på lådan och på så sätt använda den som bänk när du ska ta på dig skorna. Lådorna är också perfekta för att förvara shoppingkassar, paraplyer och extra ytterkläder när de inte används – snyggt och praktiskt.

  Väggmonterade förvaringslådor

  Förvaringslådorna från Trævarerfabrikernes Udsalg kan även användas väggmonterade – de fina boxarna med lådor är perfekta för detta ändamål. Boxarna med få lådor kan användas som hyllor med inbyggd förvaring – häng gärna flera bredvid varandra för extra förvaringsutrymme och ett vackert, sammanhängande uttryck. Om du väljer en lite större modell, kan du använda den som en väggmonterad lådmöbel. Ställ fina prydnadssaker ovanpå boxarna eller häng inspirerande affischkonstverk bredvid.

  Tänk utanför boxen

  Det är inte bara de smarta förvaringsboxarna med lådor som är perfekta att hänga på väggen. Du kan också hänga upp snygga tidskriftshyllor i trä. De kan bland annat användas som ett litet sängbord i sovrummet. Du kan vända dem horisontellt så att de istället bildar en liten hylla – ja, då får du faktiskt en dubbelhylla. Där kan du utan problem använda den nedersta delen till böcker eller annan kvällslektyr, och därmed få plats till en fin lampa på hyllan.

  Mindre förvaringslådor som inte är så djupa kan också hängas upp på väggen. Här kan du ställa fina gröna växter och skapa en trendig växtvägg – förvaringslådan döljer krukorna och ger ett elegant uttryck. Använd gärna växter i olika nyanser och storlekar eftersom det skapar dynamik och liv. Välj till exempel fina hängväxter som har blad och stänglar som omfamnar lådan vackert när de växer ut över lådans sidor.

  Förvaring – Trævarefabrikernes Udsalg

  Elegant förvaring kan vara svår att hitta. De vackra och naturliga förvaringslådorna i björkplywood från Trævarefabrikernes Udsalg är både snygga och praktiska. De kan användas var som helst i hemmet, och det är bara din fantasi som sätter gränser.

  Lådorna finns i många olika storlekar och varianter som gör att du kan hitta dem som passar för just dina behov. Om du inte bara letar efter förvaringslådor, utan också extra förvaring, då kan du se hela vårt sortiment här. Om du har frågor om våra produkter är du alltid välkommen att skicka ett mail till oss via vårt kontaktformulär.