Matbord

Laddar...

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • O-Bord (sort overflade), 88 cm diameter
 • O-bord, 88 cm i diameter
  O-bord, 88 cm i diameter
  3995,00  SEK
 • Matbord (furu) (L80 B60 H72 cm).
 • Matbord (furu) (L100 B60 H72 cm).
 • Matbord (furu) (L75 B75 H72 cm).
 • 5 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Matbord i trä är funktionella och skapar hemtrevnad.

  Matbordet har en viktig funktion i våra hem. Det är där familjen träffas, äter och har det mysigt tillsammans, och därför erbjuder vi hos Trævarefabrikernes Udsalg många olika matbordslösningar. Det finns säkert ett bord som passar dig och dina behov. Här på sidan hittar du matbord i olika mått, och det finns modeller med klaffar som gör att du kan ordna extra plats när det kommer gäster på middag. Trævarefabrikernes Udsalg erbjuder bord i obehandlat trä, målat trä och melamin med stålben. En matbord i trä är en tidlös matbordslösning som passar in i alla hem. Om du inte har så mycket plats och därför letar efter ett mindre matbord, kan du också hitta klaffbord i olika mått här på sidan. Ett klaffbord är en smart lösning om man vill spara utrymme i rummet – bordet kan snabbt fällas ner längs väggen när den inte används. Väggklaffarna finns i både rundad och fyrkantig design, så det är bara att välja vad som passar bäst till din inredningsstil. Till dig som söker en modern matbordslösning i ny nordisk stil kan vi rekommendera våra STICKS-bord – där du kan köpa bordet i flera längder och med både svarta och vita bordsskivor. Letar du efter ett runt bord har vi ett O-bord i två storlekar – tillverkat i björkplywood.

  Hitta ett matbord som har rätt mått och material för ditt hem

  Ett matbord är en av de centrala möblerna i hemmet, så det är viktigt att du hittar precis rätt matbord till din bostad. Vissa av våra matbord är gjorda av massiv furu i god kvalitet. De är vackra och håller mycket länge. Om du letar efter ett café- eller brickbord kan du också hitta modeller målade i både vitt och svart här på sidan. Dessa bord är perfekta både till vardagsrummet och hemmets mindre rum, och så passar de även fint i uterummet eller under ett halvtak i trädgården.

  Trævarefabrikernes Udsalgs matbord med gavelunderrede är bra lösningar till hem där många personer ska äta tillsammans varje kväll. Gavelmatborden finns i måtten B80 x L120 cm till B80 x L160 cm. Om bordsutrymmet ändå inte räcker till går det att köpa till en extra klaff till varje ände så att alla får plats runt matbordet.