Skrivbord och arbetsbord

Laddar...

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • BRICK TABLE 90x45x72 cm
  BRICK TABLE 90x45x72 cm
  3739,00  SEK
 • BRICK TABLE (TOP) 90 x 45 x 9 cm
 • KUBIK Color, skrivbord – litet
  KUBIK Color, skrivbord – litet
  Så lågt som 2125,00  SEK
 • KUBIK Color, skrivbord – stort
  KUBIK Color, skrivbord – stort
  Så lågt som 2635,00  SEK
 • BRICK TABLE benbock
  BRICK TABLE benbock
  1869,00  SEK
 • Ståbord (väggmonterat)
  Ståbord (väggmonterat)
  1699,00  SEK
 • Ståbord + underrede
  Ståbord + underrede
  2039,00  SEK
 • 7 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Skriv- och arbetsbord till kontoret eller hobbyrummet

  Vi har samlat ett fint urval av skrivbord och arbetsbord till hemmet, så att du i lugn och ro kan fokusera på det du måste koncentrera sig på när du ska hålla ordning på alla de praktiska saker som inte ordnar sig själva. Som vi sagt tidigare, passar skrivborden perfekt till det mer strukturerade hemmakontoret där miljön ska ge dig arbetsro.

  Ett bra skriv- och arbetsbord säkerställer en bra arbetsplats

  Skrivbord i trä skapar en solid grund för arbetet och kan användas år efter år, så du kan skapa din rätta arbetsplats redan från början. Det är viktigt att välja träskrivbordet utifrån behov, så det behövs ett brett sortiment med valmöjligheter för att undvika onödiga kompromisser. Vi har storlekar för alla behov – både mindre bordsskivor för till exempel arbete med dator, men även större bordsytor som gör att man kan sprida ut papper för att bilda sig en översikt, och ha andra nödvändigheter nära till hands.

  Snygga och billiga skriv- och arbetsbord i trä

  Billiga skrivbord behöver inte se billiga ut, därför görs alla träskrivbord i vackra träslag som ger ett naturligt och exklusivt utseende och som inbjuder till fördjupning. Här spelar det ingen roll om det handlar om arbete eller nöje. Ett litet skrivbord passar perfekt i barnrummet där det är viktigt att skapa rätt miljö för ditt barns inlärning.

  Ergonomiskt utmärkta skrivbordslösningar

  Många av de snygga skrivborden kan ställas in så att de ger den bästa arbetsställningen. Det innebär att du kan bevara koncentrationen utan att belasta kroppen. Skrivborden är konstruerade så att du lätt kan justera höjden själv. Det rustika utseendet gör att skrivbordet ser bra ut i alla inställda höjder. Dessutom kan skrivbordsskivan justeras utifrån om den ska vara plan eller svagt sluttande – en perfekt inställning om man ska teckna eller skriva mycket för hand, för att skona handleder och nacke.

  Flera av de mindre arbetsborden i vacker massiv furu har utdragbara tangentbordshyllor så att det inte blir för lite plats på själva skrivbordet. Den populära skrivbordsmodellen Kirsten är obearbetad och har lådelement på sidan, så att du har allt du ska använda nära till hands. Samtidigt är det lätt att organisera sina arbetsdokument och -redskap, som under loven har en tendens att försvinna i oöverskådliga högar. På den här modellen kan bordsskivan också justeras efter önskemål, något som gör Kirsten till en fantastiskt flexibel möbel som både barn och vuxna kan ha glädje av.

  Alla våra bord är utformade så att de står stabilt och inte rör sig under arbetet. De är konstruerade i vackra massiva träslag som levereras antingen obehandlade eller i romantiskt vitlackerat trä, som är lätt att rengöra om olyckan skulle vara framme.