Utomhus för barn

Laddar...

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Gymnastikringar med upphängning
 • Trägunga med upphäng (impregnerat trä)
 • Gungkrok
  Gungkrok
  35,00  SEK
 • Trägunga med upphäng (lackerat trä)
 • Plockepinn (giant mikado)
 • Tallriksgunga
  Tallriksgunga
  219,00  SEK
 • Trapets
  Trapets
  169,00  SEK
 • Kraftig repstege, brunt rep
 • 8 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Barnens utomhuslekar ger bra motorik

  Här hittar du all världens utomhusleksaker för barn. Barn älskar att leka utomhus och det är dessutom riktigt bra för deras motorik. Ute i trädgården kan du sätta upp en repstege så att barnen kan göra en koja i det gamla äppelträdet. Repstegar finns i flera längder, så du kan vara säker på att hitta en som passar ditt träd. Barnen kommer att älska att klättra upp och ner i trädet.  Vi har också ett antal andra barnprodukter för uppsättning i träd, i gungställningar eller vindsbalkar. De kan vara trapetser, ringar, eller en tallriksgunga. Eller helt vanliga gungor. 

  När barnen ska på utflykt tar de naturligtvis med sig skrindan. Det är spännande och skoj att gå runt med en skrinda full med packningen. Barn älskar naturen och älskar de möjligheter naturen ger när det gäller upplevelser. Skrindan finns i flera varianter. 

  Om familjen ska underhållas i trädgården eller i sommarstugan har Trævarefabrikernes Udsalg en mängd olika spel till trädgården. Den populära KUBB-spelet – eller kungaspelet som det också kallas – är alltid roligt att ta fram. Alla kan vara med. Om barnets hela klass är på besök kan man med fördel göra iordning för brännboll. Vi har bollträ-set som kan användas för ändamålet. Ett roligt spel där alla får röra på sig. Eller så kan sätta upp ett krocketspel. En fint spel där alla kan vara med, både stora och små.

  Med ett set styltor kan du också få motion. Det finns två steg på styltorna, så du kan vara högt eller lågt. Styltor kräver balans och en bra motorik. Och om du inte har motoriken till det, kan du få det. Övning ger färdighet. 

  Hoppas att du har lust att prova krafterna i trädgården med en massa utomhusleksaker av trä. Vi har något för alla smaker. Vi har 14 dagars returrätt på alla varor.