Solstolar

Laddar...

4 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Solstol, vitt tyg
  Solstol, vitt tyg
  679,00  SEK
 • Solstol blått/vitt tyg
 • Solstol, rött/vitt tyg
 • Solstol, grönt/vitt tyg
 • 4 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Allt om strandstolar

  En strandstol är den perfekta möbeln för varma vårdagar. Sådana dagar det bara inte går att stanna inomhus. Men en bra strandstol har en potential som sträcker sig över tre hela årstider.

  Strandstolen i oförlikneligt trä får du naturligtvis hos oss på Trævarefabrikernes Udsalg. Beställ, ta emot i posten, fäll ut och sitt ner!

  Njut av vårsolen i en strandstol

  Du behöver knappt vänta tills snön smälter. Bli påskturist i ditt eget hem och sätt upp strandstolen vid solväggen. Stolsbenen kör du ner i snödrivorna. Därefter kan du njuta av de livgivande solstrålarna och känna vinterdepressionen släppa taget. Det är nu du sitter här tänker att sådana här stunder borde vara för evigt.

  Strandstolen ska självklart vara tillgänglig även efter att det fina vädret har blivit en rutin. Om du inte har ett permanent trädgårdsmöblemang går det snabbt att slå upp en strandstol. En halvtimmes utomhusmeditation efter arbetstid kommer alltid vara saliggörande.

  Sedan har vi de ljumma sommarkvällarna eller nätterna som inte bör sovas bort. Betrakta den mörknande himlen och lyft glaset till en skål med gubben i månen där du sitter i din strandstol.

  Om du bor i en stadslägenhet med en liten balkong är strandstolen perfekt. Till skillnad från andra utemöbler tar den mycket liten plats. När den inte används kan den lätt slås ihop och stuvas undan tills dess tid kommer tillbaka. För dig som tillbringar sommaren i staden är den lilla strandstolen den mest trogna följeslagare du kan ha.

  Strandstolen på utflykt

  Några hopfällbara strandstolar tar liten plats. Lägg dem bara i bagageluckan när du ska på utflykt. Kanske du och familjen har ett favoritställe i skogsdungen dit ni går för att grilla? Det är inte alltid det finns ”naturliga” sittplatser i form av raka stenar eller stockar. Strandstolen räddar dagen!

  Det ligger kanske i namnet att du kan använda en strandstol när du är på stranden? Det är inte alla som gillar att ligga ner och på så sätt fånga upp det mesta möjliga av solstrålarna. Speciellt de som har kommit till åren och inte trivs så bra med att ligga på bara marken. Det är stela ryggar och tungt att resa sig.

  Så om du tar med mormor eller farfar, se till att de har något bekvämt att sitta på. Ta ut strandstolen ur bilen och slå upp den i strandzonen. Med dagens tidning eller lite musik i hörlurarna går det fint att tillbringa ett par timmar i sittande ställning här.

  Utemöbler i trä

  Vi har naturligtvis mycket annat läckert hos Trævarefabrikernes Udsalg för dig som gillar att uppehålla dig utomhus. Ett trädgårdsset med bord och stolar är perfekt till morgonkaffet, eller till några goda glas i trevligt sällskap på kvällen. Om det kommer gäster, inbjudna eller som en överraskning, har du naturligtvis några extra strandstolar på lut. Hängmattor eller hängstolar kan också vara ett utmärkt komplement.

  Om du beställer från oss ingår moms och tull i priserna. Fraktkostnaderna beräknar du själv genom att mata in ditt postnummer innan du går till kassan. Vi har 14 dagars returrätt på alla varor.