hängmatta

Laddar...

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Hängmatta, naturfärgad
 • Hängmatta rosa/lila
  Hängmatta rosa/lila
  509,00  SEK
 • Hängmatta, blå ränder
 • Hängstol, natur
  Hängstol, natur
  475,00  SEK
 • Hängstol, blå ränder
 • Hängstol, rosa ränder
 • 6 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Hängmatta och hängstol för utomhusbruk

  Är du typen som älskar att befinna dig under blommande träd i trädgården, har vi en fantastiskt fin hängstol som finns i flera färgvarianter samt en hängmatta. Hängmattan finns också i flera färgvarianter. Hängstolens och hängmattans canvastyg är i en kraftig kvalitet och är ytterst slitstarkt. Både hängstolen och hängmattan kan naturligtvis också användas inomhus.

  I barnrummet skapar en hängmatta en mysig och avslappnad stämning. Om du har turen att ha frilagda bjälkar kan du montera krokar i dem och på så sätt hänga upp din hängmatta.

  Hängmattan kan användas för att leka i. Den kan också användas till mysiga stunder när man kan koppla av ordentligt. Eller så kan hängmattan användas till att ligga och läsa en god bok eller dagstidningen i. En hängmatta från Trævarefabrikernes Udsalg finns i naturfärg och andra färger. Se urvalet här. Eller besök oss i en av några av våra 10 fysiska butiker över hela landet

  Hängstolen kan också med fördel användas inne. Hängstolen är skön att slumra i, kanske framför den öppna spisen. Eller om du använder hängstolen utomhus kan du fästa den under ett stort träd. Trævarefabrikernes Udsalg har flera färgvarianter av hängstolen. Du kan få en hängstol i vitt/naturfärgat tyg. Men om du gillar färger bättre kan du få det också.

  Klicka dig fram till alla tiders utesäsong här på sidan och få allt levererat fram till ytterdörren – lättare blir inte. Du är också välkommen att hämta själv i närmaste Trævarefabrikernes Udsalg och på det sättet spara in på frakten.