Brevfack och magasinhållare

Laddar...

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
 • Brevkorg, stapelbar.
  Brevkorg, stapelbar.
  119,00  SEK
 • Tidskriftssamlare
  Tidskriftssamlare
  105,00  SEK
 • 3 x tidskriftssamlare
  3 x tidskriftssamlare
  305,00  SEK
 • 3 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering
  Visa som Rutnät Listvy

  Brevkorgar och tidskriftssamlare

  Brevkorgar och tidskriftssamlare är det som skiljer ordning från kaos. Det är kanske lite låter kanske lite hårt, men vad händer med papper, tidningar och tidskrifter som inte har sin egen plats? Helt rätt, de flyter fritt genom tid och rum, och är alltid omöjliga att hitta igen när du behöver dem.

  Ett brevkorg som du köper från Trævarefabrikernes Udsalg är tillverkad av björkplywood och ger samtidigt din arbetsplats ett visuellt lyft. Detsamma gäller med våra tidnings- eller tidskriftshållare.

  Stapelbara brevkorgar

  Vad gör du med inkommande post? Naturligtvis rivs kuverten upp, och därefter sorterar antagligen din hjärna omedelbart in allt i viktigt, oviktigt och saker du måste ta tag i direkt.

  Hjärnan är smart, men den behöver lite hjälp. Grovindelningen du gjorde här måste följas upp av att du fysiskt skiljer de respektive grupperna åt. Om du varje dag måste leta fram de viktigaste dokumenten i bunten försvinner värdefull arbetstid. Det blir ganska många timmar under ett år.

  Därför har vi hjälpmedel som till exempel brevkorgar. Du kan lägga ”brådskande” och ”kan vänta” i två korgar och stapla den ena på den andra. Eventuellt kan de kompletteras med en papperskorg där det som har väntat för länge till slut kan slängas.

  Med fler korgar kan du utöka systemet. Det är till exempel en god idé att skilja räkenskaper, fakturor som ska betalas m.m. från rapporter, ansökningsblanketter, anmälningar, kursmaterial och annat som du kan syssla med.

  En annan sorteringsmetod med hjälp av brevkorgar är utifrån deadlines och förfallodatum. Då får du en översikt över när saker och ting ska vara klara. Det är perfekt om det finns fakturor som ska betalas, men även deadlines för leveranser eller presentationer du ska ha klara kan ingå i ett sådant system. Underskatta inte effekten av att använda systemet för att sätta upp egna deadlines för när du vill ha saker och ting färdiga.

  Men det här är bara exempel. Du anpassar såklart själv dina brevkorgar efter dina prioriteringar eller uppgifter.

  Tidskriftssamlare

  Vi har inte slutat läsa tidningar och tidskrifter i vår digitala tidsålder. Det finns mycket information eller intressant läsning som inte finns på nätet, eller som kanske är opraktiskt att tillägna sig från skärmen.

  Om du prenumererar på hobbytidningar är det ofta bra att lätt kunna komma åt gamla nummer. Oavsett om det rör inredning, fiske eller modellbygge kommer det alltid finnas artiklar som inte blir föråldrade. Samma sak gäller för tidskrifter som The Economist, Ny Teknik eller Grönköpings Veckoblad. För att inte tala om gamla nummer av Detektivmagasinet eller Kalle Anka.

  Istället för att gömma undan dem i lådor och skåp är en tidskriftssamlare ett perfekt förvaringsmedium. De kan exempelvis placeras synligt på hyllor eller bokhyllor på hemmakontoret, samlat i årgångar.

  Här är de lätt tillgängliga när du behöver dem, och samtidigt kan du visa dem för besökare.